01 maart 2009

Premier Wilders?

Met dank aan het gerechtshof en aan de Britse autoriteiten is de PVV van Geert Wilders volgens de (niet altijd betrouwbare) peilingen van Maurice de Hond nu de grootste politieke partij van het land. Nog een paar van dit soort "incidenten" en onze volgende premier heet Wilders.

Het blijft natuurlijk wel een beetje wonderlijk dat Wilders nu vervolgd wordt (onder meer voor de film Fitna), terwijl in enkele moskee├źn de imams hel en verdoemenis mogen preken over heidenen zoals u en ik, en zij daar wel mee wegkomen. Dat is overigens in Fitna te zien.

Ook de weigering van de autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk om Wilders het land niet binnen te laten is niet helemaal begrijpelijk. Onze minister van buitenlandse zaken heeft overigens zijn uiterste best gedaan om daar iets tegen te doen. Zie zijn berichtjes daarover op Twitter.

Het mocht niet baten. Nu is het afwachten of onze volgende premier inderdaad Wilders heet. Wanneer hij veroordeeld wordt, wordt de kans daarop ongetwijfeld weer een stuk groter.

Geen opmerkingen: