20 februari 2009

Nederlands beste Twitteraar?

Dat is toch wel onze minister van buitenlandse zaken, Maxime Verhagen. Ik heb hier al eens eerder over hem geschreven. Wanneer je zijn tweets volgt weet je precies wat hij (beroepsmatig) doet.

Hij tweet ook wel eens dat hij naar de kapper of naar de fysiotherapeut gaat, maar zijn privé leven houdt hij zorgvuldig (en terecht) buiten Twitter. Er zijn tenslotte grenzen.

Maar zijn beroepsmatige activiteiten kun je tot in detail volgen op Twitter. En hij illustreert een en ander vaak nog met een leuk fotootje ook. En dan beantwoordt hoj veel tweets van volgers ook nog eens.

Ik vraag me wel eens af wat er van Twitter over moet blijven wanneer hij minister-af zal zijn. Zal hij dan stoppen? Dat kan haast niet, want de man is compleet verslaafd aan Twitter.

Het zal dan waarschijnlijk voor derden minder interssant worden, tenzij hij weer een ivoor veel mensen interessante baan krijgt.

Deze minister weet in ieder geval erg goed wat "open government" is! Kortom, ga naar http://www.twitter.com/MaximeVerhagen en volg 's lands beste twitteraar!

Geen opmerkingen: