06 juli 2007

Wiki over pianomuziek

Zoals u weet ben ik - noodgedwongen - van Demon Internet als webhosting provider naar XS4ALL overgegaan. Een voordeel daarvan is, dat ik een Wiki-site mag opzetten.

Dat heb ik onlangs gedaan.Ik heb een aanzet gegeven over een Nederlandstalige Wiki over klassieke pianomuziek, en alles wat daar mee te maken heeft. De site is te vinden onder deze link. En dit stukje in mijn blog is uitsluitend en alleen om daar reclame voor te maken. Ik ben zelf tot nu toe de enige die een aantal pagina's gemaakt heeft, maar dat is niet zo verwonderlijk, gezien het prille karakter van de site.

Ik zou het leuk vinden wanneer anderen hier ook enthousiast voor werden en er op die manier een informatiebron voor Nederlandstalige klassieke pianisten zou ontstaan. Iedereen moet zich eerst aanmelden voor hij iets kan schrijven. Dat is om de zaak onder controle te kunnen houden. Ikzelf zal alle nieuwe bijdragen bekijken en de Wiki schoon (proberen) te houden van SPAM.

Ik zelf ben het afgelopen halfjaar weer een (steeds enthousiaster) klassiek pianist geworden en heb mij vanaf september bij een muziekschool ingeschreven. Er zijn vast meer personen zoals ik in de internetgemeenschap. U bent van harte welkom op de nieuwe site!

Geen opmerkingen: