13 mei 2009

Gordon sluit Nederland uit

Hoeveel respect je ook voor de opvattingen
van Gordon kunt hebben, hij heeft een finaleplaats voor Nederland in het Eurovisie songfestival onmogelijk gemaakt.

Eerst verklaarde hij dat hij, wanneer een homo-demonstratie in Moskou met geweld uiteengejaagd zou worden, niet mee zou doen in de finale.

Dat lijkt me voor de mensen die de punten uitdelen al voldoende om een stem op Nederland in de halve finale zinloos te achten. Nederland zal immers hoogstwaarschijnlijk toch niet in de finale verschijnen.

Zijn standpunt is sindsdien gewijzigd, maar -hoewel gesteund door minister Plasterk en de NOS- nu volstrekt onduidelijk. De kans dat Nederland naar de finale doorgaat is daarmee nog steeds nul.

Ik vind het prima dat Gordon voor de rechten van homo's opkomt. Maar hij moet dat dan wel zo doen, dat hij de Nederlandse deelname aan het songfestival, waarvoor hij voor veel geld is ingehuurd, daar niet aan opoffert. Hij dupeert bovendien zijn collega-"toppers".

Gordon blijkt dus, wanneer het gaat om het vertegenwoordigen van zijn land, onbetrouwbaar te zijn. Of heeft hij de hoop dat Nederland in de finale komt al opgegeven? Dan is hij onsportief door dat niet toe te geven.
--
(Verzonden vanaf mijn Blackberry / Sent from my Blackberry)

1 opmerking:

Anonymous zei

Heren,

Wat ik nog steeds niet begrijp is dat de Nederlandse media nog zo met hem bezig zijn.
In mijn ogen is hij behoorlijk onbeschoft en heeft voor niemand geen respect kraamt onzin uit en is bijzonder met z`n eigen ingenomen overal wil hij in de schijnwerper staan en heeft niet in de gaten dat half Nederland moet kotsen als het om hem gaat.